Cukrářka Lucie Průšová

Řemeslu se plně věnuji od roku 2000. Své znalosti jsem nejprve získávala studiem pod vedením profesorky umělecké cukrařiny Mirky Slavíkové. Později následovala cesta na jih Francie, do městečka Fréjus, kde mi bylo umožněno být součástí cukrářského týmu v rodinné Pattisserii – Chocolaterii a ziskat tak mnoho nových zkušeností v tomto oboru, na které se intenzivně snažím navazovat. Proto často podnikám zahraniční cesty za věhlasnými cukrárnami jako je Ladurée, Pierre Hermé, Lenotre, Fauchon a sleduji současné trendy i nové technologie a snažím se je skloubit s tradiční prvorepublikovou cukrařinou.

Cennou zkušeností mi též byla práce na pozici šéfcukráře v restauraci La Degustation Bohéme Bourgeoise, která byla oceněna michelinskou hvězdou.

  • 2013 - doposud  - Cukrářské studio LP, spolupráce  - www.rozbijimse.com, restaurace  Eska
  • 2011 - 2012  - šéfcukrář - La Degustation Bohéme Bourgeoise, 1 Michelin star restaurant (Ambiente)
  • 2009 – 2011  - šéfcukrář, vedoucí cukrárny - Jihoměstský pivovar, s.r.o. - chod cukrářské výroby, sestavování receptur, haccap
  • 2006 - odborná stáž v cukrářské škole CFA regional de Saint Louis
  • 2005 – 2006  - stáž v rodinné cukrárně na jihu Francie - J.F. & Nadine Musso, Patisserie – chocolaterie La Provensal - výroba dezertů, pečiva, čokoládových bonbónů a cukrovinek dle tradičních francouzských receptur a technologií
  • 2000 – 2008  - aktivní spolupráce s cukrářským studiem Mirky Slavíkové

V minulosti jsem byla účastníkem několika domácích i zahraničních soutěží.

www.cukrarske-studio.cz

www.cukrarske-kurzy.cz

Svatební dorty a dezerty na svatbu

KONTAKTNÍ INFORMACE

 

Lucie Průšová - Svatební dorty

1.máje 300
Jílové u Prahy
254 01

+420 604 866 166

info@cukrarske-studio.cz
www.cukrarske-studio.cz

IČO: 74357590
DIČ: CZ8351060058

KONTAKTNÍ FORMULÁŘ